Cese Elektrik
Anasayfa - Projelerimiz - Devam Eden Projeler
 

Devam Eden Projeler

  MAVİ HES VE REGÜLATÖRÜ
 

       Şirketimizin kuruluş amacı olan ve bünyesinde bulunan Mavi HES ve Regülâtörü’ ne ait kati proje çalışmaları 2009 yılı itibari ile PRO-SEM MÜH. MİM. MÜŞ. LTD. ŞTİ. Tarafından başlatılmıştır. Bu gün itibari ile kati projelerin yaklaşık % 80’lik kısmı tamamlanmış bulunmaktadır.

       Mavi HES ve Regülâtörü’ne ait olan su kullanım hakkı anlaşması, lisans belgeleri, ÇED gerekli değildir yazıları, proje onayları ve gerekli tüm yasal yazılar ve izinler 2010 yılı itibari ile tamamlanmış bulunmaktadır.

       Proje’nin inşaat işleri sahadaki şantiye yapım işleri’nin 2010 yılı 10. ayı’nın sonlarına doğru tamamlanması ile mütehait firma olan SİM ULUSLARARASI İNŞ. MAD. SAN. VE DIŞ TİC. A.Ş. tarafından başlatılmıştır. Bugün itibari ile proje inşaat’ının yaklaşık %10’luk kısmı bitmiş bulunmakta ve 2012 yılı ilk aylarında ise proje’nin inşaat kısmının bitmesi planlanmaktadır.

       Proje elektromekanik teçhizat kısmı için Avrupa’nın önde gelen firmalarından olan ANDRITZ ve INDAR ile gerekli anlaşmalar 2010 yılı içerisinde yapılmış olmakla birlikte 2012 yılı başı itibari ile montaj işlemlerinin başlaması planlanmaktadır.

        HES projeleri yenilenebilir enerji kaynakları olduğu için dünyadaki karbon alınımlarını kısıtlamak adına bu tür projelere sıfır karbon ürettiği için belirli bir inceleme ve kurallar çerçevesinde karbon ticareti imkânı verilmiştir. Cese Elektrik bu sertifikaların alınması için danışman firma olan SU-EN LTD. ŞTİ. İle anlaşmıştır. Bu sertifikaların ise 2012 yılı şubat veya mart ayı içerisinde alınması planlanmaktadır. 

Proje Fotoğraflarını görmek için tıklayınız

 
 

CESE ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.             © Copyright CESE  2011

Merkez: Anadolu Bulvarı No:2 Kat:1 Peugeot Yanı / Trabzon-TÜRKİYE

Telefon: +90 462 325 13 66
E-mail: info@ceseelektrik.com

Powered By Gulnet